MiniCamping Drentse Monden.

  

    Nieuw !!!!

     bij ons te huur trekkershutten


Wilt u reserveren bel, app of mail ons voor bevestiging

tel: 0591-346270 of 06 83774617
 


 

 

 

 

 

Welkom,

 Bij MiniCamping Drentse Monden,

Brabantse gastvrijheid, in het gemoedelijke Drentse land! 

Bent u op zoek naar een rustige camping met veel ruimte in een verrassende omgeving 6 km van de Duitse grens 1 km naar Groningen. Ideale uitvalbasis voor al uw uitstapjes. Wilt u goedkoop kamperen in het hoogseizoen in Drenthe, samen of met het hele gezin? Bij MiniCamping Drentse Monden kan iedereen goedkoop kamperen. De camping bevind zich in het gezellige dorpje Nieuw-Weerdinge.

 

 

 

 

 Is het een dag wat minder weer kunt u zich vermaken in onze hal met een Air hockey tafel ,verschillende spelletjes . Ook is er een gezellig zitje bij de openhaard waar u kunt genieten van een kopje koffie, thee e.d.

In het weekend zijn er verschillende activiteiten bijvoorbeeld karaoke, bingo, kinderdisco, just-dance avond.

S'morgens word er een film gedraaid voor de kids zodat papa en mama nog een beetje kunnen uitslapen. Kortom genoeg te beleven.

 

 

 

 

 

 

 Tijdens uw verblijf is er bij ons van alles te beleven. U kunt heerlijk gaan wandelen of fietsen in de bosrijke omgeving. Ook kunt u opzoek gaan naar de talloze hunebedden in de omgeving bijvoorbeeld in Exloo en Valthe. De vissers onder ons kunnen gaan vissen in de vele kanalen die Nieuw Weerdinge rijk is, of u kunt gaan vissen in de forelvijver die op fietsafstand van de camping ligt. Maar ook leuke uitjes behoren tot de mogelijkheden. Breng eens een bezoek aan Emmen u kunt daar heerlijk shoppen, denk aan Wildlands Adventure Zoo. Of aan Ter-Apel. Te veel om op te noemen. Helemaal niets doen kan natuurlijk ook heerlijk genieten van de rust.


Op ons vernieuwde terras bij de receptie kunt u genieten van heerlijke koffie en thee, frisdrank, ijs e.d.

 

 

 

    Kom gezellig langs,

Tot snel!